fbpx

V nadaljevanju je prikazan primer stranke, ki se je odločila, da na pomoč pokliče PrimaDom agenta. Po prihodu agenta sta skupaj s stranko naredila dvo-letni načrt za obnovo telekomunikacijskih storitev, ki je prikazan v nadaljevanju.
Za dodatne informacije smo na voljo preko e-maila ali telefona.

PRIMER OPTIMIZACIJE TELEKOMUNIKACIJSKIH STORITEV, STRANKA:BENJAMIN

Celoten mesečni strošek pred optimizacijo: 95€ (v dveh letih: 2.280€)
Celoten mesečni strošek po obisku agenta: 48,5€ (v dveh letih: 1.150€)
Mesečni prihranek: 46,5€ , Dvoletni prihranek: 1.116€

Opis primera:
Po celovitem pregledu vseh stroškov vezanih na telekomunikacijse storitve, smo pri stranki zamenjali telekomunikacijskega ponudnika za fiksne mobilne storitve.

FIKSNE STORITVE:
Stranka je za fiksne storitve vzela trojčka (Tv, Internet, Domači telefon). S prilagoditvijo ponudbe smo stranki lahko ponudili:
– Dodaten popust na dvoletno naročnino
– Brezplačno najvišjo programsko shemo
– Brezplačno posodobljena “hardware” oprema; modem in ruter
– Brezplačen, moderen telefonski aparat
– Odlično uporabniško izkušnjo – Smart box

MOBILNE STORITVE:
Po pregledu mobilnih storitev smo s stranko sklenili, da bomo mobilne naročnine prav tako prenesli k drugemu operaterju. V tem primeru je stranka vzela dve mobilni naročni, za katere smo jim izdali prav posebno PrimaDom akcijo:
– Eno leto brezplačne naročnine na najvišnji paket
– Pol leta brezplačne naročnine na srednji paket
Poleg tega je stranka v poslovalnici kupila dva telefona, na obroke.

Izračun celotnih stroškov
Pred prihodom PrimaDom agenta, je stranka za fiksne in mobilne storitve plačevala 95 € na mesec. Z našo posebno ponudbo pa smo ji kljub izboljšani uporabniški izkušnji in boljši ponudboi lahko stroške v povprečju znižali na 48,5 € na mesec.

Povprečna cena je izračunana na podlagi dvoletnega stroška fiksnih in mobilnih storitev. Straka se je morala v zameno za dodatne pogoje pri ponudniku storitev vezati za 2 leti.
S stranko smo se dogovorili, da se bomo po pretečeni vezavi pri njemu zopet oglasili in mu predlagali novo, verjetno še boljšo ponudbo.

Če bi radi tudi sami pregledali celotne stroške vašega gospodinjstava, nas kotaktirajte preko emaila: info@primadom.si ali pa nas pokličite na 070 184 284 in z veseljem vas bomo obiskali na vašem domu.

Najdete nas tudi na omrežjih : Facebook
Preglej zaposlitve: Zaposlitev